Trötter

Var hälsade kära undersåtar. Är inte livet härligt när vi IB elever förgyller er tillvaro med att försöka sprida vår kunskap till er? (även om det inte går). Sitter just nu och analyserar en kritisk text på ett verk vi läsa, sånt som inte ni förstår er på, och hjärncellerna våra jobbar för fullt. Man skulle kunna säga att våra hjälnceller är ferraris, eller bugattis till och med, medan era är en gammal modell av saab (som förövrigt inte gjort vinst på över 20 år).

Planer för oss idag(inatt):
 Plugga
Äta
Plugga
Träna
Plugga
Lite nattplugg för att hålla igång tankeverksamheten (lite efter 12)
Lite till (early mornig plugg nån timme innan vi vaknar)

Visste ni att Barack Obama gick IB? Och det sjukt ironiska är att George Bush gick ett program med estetisk inriktning!


yes

Kvalitativ video från youtube må jag säga!


I like small butts and I cannot lie

Sitter i skolan just nu. Samanthy är som sagt hemma (hon har övergivit mig) så jag har väldigt tråkigt. Jag har haft så tråkigt att jag har vart tvungen att spanka Matilda (vår dweeb väninna) x antal gånger. Så, jag tycker att Sammy ska pallra sin lilla rumpa hit!


Såhär liten rumpa har hon!


FASHION by Melgers

Hej party people. Innan jag sätter mig för att kolla på Madicken filmen tänkte jag visa lite bilder från när jag och P var på fashion spaning några dagar sen. Vi bara älskar fashion och att matcha det till våra läxor. Här kommer lite tips nu inför den kalla hösten.


Subtle yet fashionable
Föreställ er dessa till bootcut cut jeans och vitt maglinne.

Now we're takling! Skor för fashionistan, du som vågar!
Tänk er paljettlegings med michelinjacka á la fjortis. NICE HUH?

PGA den långa tid det tar att ladda upp bilder får det räcka med dessa. Vi återkommer med mer FASHION by Melgers!


OHNO!

Upplysning kamrater! Jag vill meddela er om att idag är Samantha hemma från skolan. Ja! Ni härde rätt! Samantha är hemme från skolan. Det är dock bara en engångsföreteelse kan jag konstatera nu på direkten. Tro inte det händer igen! Men nu är det så, och givetvis blir jag lite ångestfylld med tanke på all den underbara kunskap jag går miste om idag. Å andra sidan har jag all tid i världen till att läsa på till mitt biologi prov imorrn ´skriva en stilistisk analys. Låter detta in underbart? Det tycker jag med!


411

Nu ska vi se om någon av er läsare, av den minimala kunskap ni besitter, råkar veta en sak som jag snart ska framlägga. Jag undrar nämligen om det är så att ni har kännedom av att miss Pernilla (andra halvan av denna blogg) är släkt med Anne Frank? Det visste ni förmodligen inte. För att stärka ert förtroende för detta påstående (eller snarare fakta) tänkte jag lägga upp en bild på Pernillas gammelfarmor. Hon var kusin till Anne Frank, och säg mig nu, är inte likheten slående?

Finns många rötägg i korgen



Nu lider ännu en helg mot sitt slut (fanskap). Givetvis, som den IB-elev jag är så har jag pluggat sönder min hjärna men jag ska inte ljuga och säga att jag har pluggat HELA helgen för det har jag inte. Jag har haft tid att göra lite annat men ingenting som är värt att skrivas ner. Men i morgon är ju börjarn på en ny vecka och då kan man åter igen glömma sitt liv utanför skolan, deprimerande? kanske. Men det är ju ändå vi (S&P) som inte kommer vara lika deprimerande i framtiden.
Am I right?

By the way, visste ni att Einstein var en IB-elev?

You are welcome!

Nu är det äntligen helg för er ordinära människor, men för oss IB elever betyder helg: tid till skolarbete och diverse intellektuelt stimulerande aktiviteter. Här har ni några av våra favorit klipp från youtube. Varsågoda!


Från dask to dawn



"vi har så jäkla mycket plugg nu" säger en töntig media elev
"prova IB en dag, din jävel" säger en über cool IB elev

Om jag hör er klaga en gång till era slackers! ska jag daska till er!

P


Eskilstuna streetstyle


Huvudsjal - Matthuset
Kofta - Myrorna
T-shirt - HM barnavdelning
Byxor - Gant
Skor - NKs dyraste

MIMIC

Vi har redan konstaterat att icke-ib elever är lägre rankade i samhället. Därför vill vi framhäva våra mer sympatiska(skrev nästan empatiska, pinsamt:$) sidor och hjälpa er efterlikna oss. Lär er posen, hoppas på det bästa!

Nejnejnej

Räcker det inte med att svenneband låter som parodier på smurfhits? Nej, som grädde på toppen måste de också ha icke-smickrande skivomslag. Föreliggande bild förstärker bara denna åsikt.


I think they like to cum?

Ha den äran!

Denna låt känns helt rätt just nu

höhö


Hur många själar har då inte IB elever?

Nostalgi

Vi tog en runda till hemköp idag då ett grymt sug, från ingenstans, av Tom & Jerry kex slog oss. Utan att göra oss besvikna bildade kexen med tungorna våra en ljuvlig smak-melodi i stil med Bach. Oh säg mig nu, låter detta inte ljuvligt?


Say what?!

Jag är en människa som ofta inte lägger märke till diverse "möjliga irritationsobjekt" när de väl dyker upp, men idag var en dag utöver det ordinära; här är scenariot. Jag och Pernylicious sitter i plugghörnet (what else liksom?) av stadsbiblioteket och har brett ut vår massiva hög av läxpapper över hela bordet. Från ingenstans kommer denna surgurka (bibliotikarie) och håller världens predikan om att biblioteket är en helig plats och att de har nolltolerans mot nedskräpning. Men hallå? Det är vårat skolarbete, ses det som skräp? Om något ska de vara stolta över det faktum att de får visiter av oss IB elever, då vi är mycket måna om att studera på de absolut bästa platser då vi behöver sinnesro för bästa möjliga absorbering av kunskap. Givetvis, som en van debatör (notera IB elev), ställer jag denna tant mot väggen (metafor) och yttrar föregående åsikter. Lite förnuft visade hon i alla fall då hon lämnade oss med ett fnys då hon förstått att mot en IB elev står ma ingen chans. Hah! är allt jag har att tillägga.

Är det bara jag eller har bibliotikarier alltid så utsökt smak i klädväg?


BOOM!!!

Här är vi nu ja! Sveriges oupptäckta talanger. Bara för att reda ut saker ända från början bör ni kanske veta att vi tillhör en högre rang av mänskligheten, vi är som ni förmodligen nu förstått IB elever. VI HAR ALLTID RÄTT HELT ENKELT :) enkelt va?

Vi vet inte riktigt vad vi skall förbereda er på att se här i bloggen, för det vet vi ej själva, förutom att det alltid kommer vara förstklassigt. Å andra sidan kan vi berätta att ni inte kommer hitta ett enda stavfel i våra inlägg, så bloggfascisterna kanske inte lär ha så kul att läsa denna blogg om det inte är så att de har mycket bra smak!

Ajöken

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0